Második Atlantisz

You are here:
Poszeidón hozott Atlantiszban!
Teaser 10/10 és könyvmegjelenés
Írta: Administrator   
2012. november 18. vasárnap, 11:03

Engem is meglepett, amikor tegnap késő este hívott egy kolléganőm, és kérdezte, ugye tudom, hogy a bookline-on, az alexandrán és a libr.hu-n már megrendelhető (nem előjegyezhető) státusban van a könyv? Nem, nem tudtam, azt hittem, a jövő héten jelenik csak meg.

Így aztán némi késéssel kerül fel ide az utolsó teaser, de legalább már nincs lelkiismeret-furdalásom amiatt, hogy spoileresebb, mint az előző kilenc. Wink

 

 

Temisztoklész, aki eddig némán szemlélte az eseményeket, komoran így felelt:

– Őfelsége a neve utolsó betűjét csak félig írta le, de a név így is kivehető. Ezennel, mint Második Atlantisz jegyzője, törvényesen kimondom Őfelsége, Azaész király és Lantos Lilla, volt királynőnk válását. Ön... – vett egy mély levegőt, mint akinek minden szót nehezére esik kiejteni – szabad sellő, felség.

Módosítás dátuma: 2012. november 18. vasárnap, 17:49
 
Teaser 10/9
Írta: Administrator   
2012. november 15. csütörtök, 19:48

...és talán jövő héten meg is jelenik a könyv. Gondolom. Tongue out

 

Ahogy lépésről lépésre közeledett végzetéhez, úgy jutottak eszébe élete szebbnél szebb emlékei: édesanyja, ahogy a kis hercegre mosolyog… Elel, amint szenvedélyesen csókolózik vele a Kagylóvári könyvtárban… A tömeg, mely a palota erkélye alatt egy sellőként kántálja: „megbocsátunk neked!”… Ariel, amint először nyújtja apja felé aprócska, párnás ujjait…

Nem! – korholta magát. Nem merenghet a múlt boldog percein, mert ezek csak visszatartják attól, amit tennie kell. Első Azaész, Második Atlantisz királya bátran fog meghalni – a népéért és a hazájáért. Ez a legtöbb, amit egy király megtehet.

 
Teaser 10/8
Írta: Administrator   
2012. november 09. péntek, 16:58

 – …Nekem Atlantisz kell, Azaész. A jogos örökségem. És te nekem fogod adni.

– Te azt csak hiszed.

– Ó, igen? – kérdezte kihívóan Árkádia, amint Mary megjelent az ajtóban a kis Ariellel. – Szerintem van tárgyalási alapom, Azaész, drágám. Ja, és hogy el ne felejtsem, ez még mindig nem minden!

– Mit akarsz még? – nyelt egyet a férfi, ahogy tekintete találkozott kislánya rémülettől tágra nyílt szemével.

– Csak egy apróságot – válaszolt a királynő, és két karját úgy keresztezte maga előtt, mintha egy csecsemőt ringatna. – A szó szoros értelmében, Azaész. Egy apróságot.

 
Teaser 10/7
Írta: Administrator   
2012. november 04. vasárnap, 13:19

 – Most! – nyögte Patrik, amikor érezte, hogy a kődarab megemelkedik, és az asszony már ráncigálta is kifelé a férjét. Még egy kicsit, még egy kicsit...

A feje fölött megremegett a fal még le nem omlott része.

– Gyerünk, vagy ránk dől az egész!

– Megvan! – kiáltott a nő, és a lábánál fogva olyan messzire húzta a férjét, amennyire csak tudta. – Gyere onnan, kölyök, vagy rád omlik!

De Patrik már tudta, hogy hiába. Az egész romot megbolygatták ezzel az életmentő-akcióval, a rom pedig azzal fizet meg a háborgatásért, hogy egyiküket maga alá temeti.

 

 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

7. oldal / 22