Második Atlantisz

You are here:
Poszeidón hozott Atlantiszban!
Teaser 10/9
Írta: Administrator   
2012. november 15. csütörtök, 19:48

...és talán jövő héten meg is jelenik a könyv. Gondolom. Tongue out

 

Ahogy lépésről lépésre közeledett végzetéhez, úgy jutottak eszébe élete szebbnél szebb emlékei: édesanyja, ahogy a kis hercegre mosolyog… Elel, amint szenvedélyesen csókolózik vele a Kagylóvári könyvtárban… A tömeg, mely a palota erkélye alatt egy sellőként kántálja: „megbocsátunk neked!”… Ariel, amint először nyújtja apja felé aprócska, párnás ujjait…

Nem! – korholta magát. Nem merenghet a múlt boldog percein, mert ezek csak visszatartják attól, amit tennie kell. Első Azaész, Második Atlantisz királya bátran fog meghalni – a népéért és a hazájáért. Ez a legtöbb, amit egy király megtehet.

 
Teaser 10/8
Írta: Administrator   
2012. november 09. péntek, 16:58

 – …Nekem Atlantisz kell, Azaész. A jogos örökségem. És te nekem fogod adni.

– Te azt csak hiszed.

– Ó, igen? – kérdezte kihívóan Árkádia, amint Mary megjelent az ajtóban a kis Ariellel. – Szerintem van tárgyalási alapom, Azaész, drágám. Ja, és hogy el ne felejtsem, ez még mindig nem minden!

– Mit akarsz még? – nyelt egyet a férfi, ahogy tekintete találkozott kislánya rémülettől tágra nyílt szemével.

– Csak egy apróságot – válaszolt a királynő, és két karját úgy keresztezte maga előtt, mintha egy csecsemőt ringatna. – A szó szoros értelmében, Azaész. Egy apróságot.

 
Teaser 10/7
Írta: Administrator   
2012. november 04. vasárnap, 13:19

 – Most! – nyögte Patrik, amikor érezte, hogy a kődarab megemelkedik, és az asszony már ráncigálta is kifelé a férjét. Még egy kicsit, még egy kicsit...

A feje fölött megremegett a fal még le nem omlott része.

– Gyerünk, vagy ránk dől az egész!

– Megvan! – kiáltott a nő, és a lábánál fogva olyan messzire húzta a férjét, amennyire csak tudta. – Gyere onnan, kölyök, vagy rád omlik!

De Patrik már tudta, hogy hiába. Az egész romot megbolygatták ezzel az életmentő-akcióval, a rom pedig azzal fizet meg a háborgatásért, hogy egyiküket maga alá temeti.

 

 
Teaser 10/6
Írta: Administrator   
2012. október 30. kedd, 18:58

Az utolsó "soft" teaser. A maradék négy már durvább lesz... én figyelmeztettelek titeket. Wink

 

– És engem. Engem kihagytál, nagyapa! – jelentkezett Aengus. – Mindig is szerettem volna kipróbálni, milyen halfarokkal csapkodni!

– Nono, fiatalúr, ne is álmodj erről a kalandról – szólt rá szelíden, de határozottan Bres.

– Na de nélkülem...

– Több mint húsz tündér van már ott, nincs szükség még egyre, különösen, ha az az egy a Tuatha De Danann trónjának örököse – felelt a nagyapja. – Neked mindenkinél jobban kell vigyáznod magadra, Aengus.

– De nagyapa!

 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

7. oldal / 21