Második Atlantisz

You are here:
Poszeidón hozott Atlantiszban!
Teaser 10/5
Írta: Administrator   
2012. október 25. csütörtök, 17:18

 – Biztos, hogy nincs egy kiskapu? – meresztett Aengus bánatos kiskutya szemeket Óg mesterre, aki az évek során harcművészet tanárból a király első számú tanácsosává lépett elő.

– Sajnálom, fenség, de attól tartok, nincs – felelt az idős tündér –, és kérem, hagyja ezt a pillantást! Még nézni is rossz!

– Tényleg? Pedig általában beválik. De ha nem, hát nem – vonta meg a vállát Aengus, és komolyságot erőltetett arcvonásaira. – Szóval se kiskapu, se könyörgés... a megvesztegetés se jöhet szóba magánál?

– Na de, Aengus úrfi! – fortyant fel Óg mester, majd kissé nyugodtabban folytatta: – A nagyapja nem is fogalmazhatott volna világosabban, amikor azt mondta, hogy egy hónapig ön rendelkezik a birodalomban minden és mindenki felett... kivéve a hadsereget!

– Jól van, na – támasztotta az állát a tenyerébe Aengus, és durcásan a trón lépcsőit fedő puha, vörös szőnyegre bámult. – És ha vállalnám a felelősséget az akcióért? Teszem azt, mintha maga nem is tudna róla? Én vinném el a balhét, egyedül!

 
Teaser 10/4
Írta: Administrator   
2012. október 21. vasárnap, 10:48

 Az álmosságtól és a sikertelenségtől ingerülten emelt le a polcról egy jelentéktelennek látszó, a többinél is halványabb fénnyel hunyorgó kristályt, és lefújta a tetején megült vastag porréteget. Úgy látszik, Rose a könyvtárnak ebben az eldugott sarkában csak tessék-lássék takarított.

A könyv címe „Dianté naplója” volt.

Na tessék, már megint jól beválasztottam, ez valami ostoba lányos szenvelgés, sóhajtott magában a férfi, és már tette is volna vissza a kristályt a polcra, ha nem akad meg a szeme egy bekezdés bevezető mondatán. „Az én apám, Damianosz hajtotta rabszolgaságba a tündéreket”.

 
Teaser 10/3
Írta: Administrator   
2012. október 18. csütörtök, 16:26

 – Jövök én is – lépett előre Csenge, és legnagyobb meglepetésére nővére, Iringó is mellé állt.

– Én is, én is! – Egy narancsszín szárnyú fiatal tündérfi, aki eddig odakintről volt kénytelen figyelni az eseményeket, valósággal bezuhant a házba: alighogy belépett az ajtón, megbotlott a magas küszöbben, és elterült a padlón, ahonnan szélesen vigyorogva nézett fel a többiekre.

– Ez meg kicsoda? – kérdezte Aengus.

– Béla. A kisöcsém – vágott egy fintort Csenge.

– Aha – mérte végig az ifjút Aengus. – Most már legalább értem, hogy eddig miért nem mutattad be nekem.

 
Októberi bookline akció
Írta: Administrator   
2012. október 16. kedd, 17:31

Október végéig különleges akcióban vannak az Atlantic Press és Aba Könyvkiadó könyvei a bookline-on.

A Második Atlantisz 50%-os áron szerezhető be, Az elveszett tündérfalu pedig 30% kedvezménnyel.

Soha (vagy legalábbis sokáig) vissza nem térő lehetőség, úgyhogy nyomás a bookline-ra! Cool

És ha már ott vagytok: A Bermudák királynője természetesen már előrendelhető.

 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

8. oldal / 21