Második Atlantisz

You are here:
Poszeidón hozott Atlantiszban!
Második Atlantisz: A tízezer éves varázs
Írta: Administrator   
2007. július 07. szombat, 09:54

Várhatóan novemberben jelenik meg első regényem, a Második Atlantisz - A tízezer éves varázs. Kapható lesz sok helyen, pl. a Bookline-nál, a Librinél és a Líránál már elő is rendelhető.

könyv borító

Egy kis kedvcsináló, amit karbalán barátom írt a könyvhöz:

Atlantiszon tízezer éve fejlett kultúra virágzott, csúcstechnológiával rendelkező társadalmát varázsképességű emberkirályok irányították. Gőgjükben uralmuk alá hajtották, rabszolgává tették a tündéreket. A tündérek évezredeken át keresték a szabadulás lehetőségét, és végül sikeresen fellázadtak, romba döntve Atlantisz birodalmát és elsüllyesztve a szigetet. Atlantisz királya utolsó erőfeszítésével sellővé változtatta népét. Az akkori nép leszármazottai Második Atlantiszban élnek a tenger mélyén, korábbi kultúrájuk, technológiájuk odaveszett, és évezredek óta már varázsló sincs közöttük. A tündérekről tízezer éve nem hallottak.

Egy nap száműzik Atlantisz felelőtlen, bohém trónörökösét, Azaészt. A száműzetés rendkívüli események elindítója lesz: Azaész Írország partjaihoz vetődik, ahol összetűzésbe kerül a tündérekkel, és megismerkedik Lantos Lillával, azaz Elellel, no meg Elel udvarlójával, Ricsivel. A tündérek bosszúra szomjaznak, pusztulással fenyegetik az atlantiszi nép jelenlegi otthonát. Képes lesz-e Azaész legyőzni saját rossz természetét, és népe igaz vezérévé válni? Vajon mit tesz Ricsi, mikor a jóképű, izmos sellő feltűnik a láthatáron? Megtudhatja, aki elolvassa a sok humorral átszőtt, izgalmas kalandokkal teli érzelmes történetet.

 
<< Első < Előző 21 22 Következő > Utolsó >>

22. oldal / 22