Második Atlantisz

You are here:
Sajtóbemutató, Alexandra pódium
Írta: Administrator   
2012. december 12. szerda, 18:52

Endrei Judit volt az esemény házigazdája, nagyon kedves hölgy, a női szerzőkkel össze is tegeződött. Sorra felhívta a szerzőket maga mellé a pódiumra, és tíz-tíz percig beszélgetett velük. Itt már nem tudom, épp mit kérdezett tőlem, de úgy tűnik, elég lelkesen válaszoltam.

 

 

Itt nagyon figyeltem valami kérdésre...

 

 

Itt egy csoportkép az összes szerzőről - balról jobbra:Lendvai Béla (Adriakék, tengerzöld), én, Szilágyi Borka (Kékszem Jázmin irkája), Ferenczik Adrienne (Napfényes Riviéra), Trux Béla (A templomos lovag, Akkon ostroma) és Rupáner-Gallé Margó (Lányok a kastélyból, Nászajándék Salzburgból, Malom a tóparton). Ja, igen, Borka még csak tizenkét éves. Nem semmi, hogy már könyve jelent meg!

 

 

...de számomra az este fénypontja mégis az volt, amikor odajött hozzám egy idegen, és megkérdezte, hogy ugye, ismerjük egymást? Értetlenül pislogtam rá, mire megmondta a nevét, és a szám is tátva maradt: egy általános iskolai osztálytársam állt előttem, aki véletlenül épp ennek a rendezvénynek intézte a hangosítását! Kicsi a világ! Cool Először ő sem volt biztos benne, hogy én én vagyok, de belenézett a kirakott recenziós példányokba, és megtalálta a nevemet a Bermudák királynője copyrightjánál, így már be tudott azonosítani. Nagyon kellemes meglepetés volt - mindjárt le is fényképezkedtünk együtt!